lauantai 1. marraskuuta 2014

Neuletöitä merinovillasta

Viimeaikoina olen neulonut melko paljon neulekoneellani. Olen löytänyt Tallinnasta ihanaa italialaista merinovillalankaa, josta olen valmistanut mm. palmikkokaulaliinoja. Aion pian valmistaa lisää neuleasusteita myyntiin.
  Merinovillalanka on erityisen hyvä materiaali neuletuotteisiin, jotka ovat suoraan kosketuksessa ihoa vasten. Lanka ei kutita, eikä ärsytä ihoa, vaan on todella pehmeää ja lämmintä. Merinovilla sopii siis oikein hyvin myös pienille lapsille, sekä herkkäihoisille.


Palmikkokaulaliinat merinovillasta

Viininpunainen kaulahuivi, sinapinkeltainen tuubihuivi, harmaa kaulahuivi

Viininpunainen huivi, Henna mallina

Sinapinkeltainen tuubihuivi omassa kaulassa
Lahjaksi menevät ranteenlämmittimet. Kuvio sovellettu perinteisestä Fair Island-kuviosta

Neuletuotteitani on saatavilla Espoon KYKY:n myymälässä Tapiolan WeeGee-talolla. Teen tuotteita myös tilauksesta! Neuleisiin on mahdollista saada monenlaisia pintakuvioita, sekä kirjoneulemalleja. Olen myös neulonut kissoille slipovereita, niin miksikäs en voisi tehdä koirillekin ;).

-Neulomisiin t. Akseli

13 kommenttia:

  1. onko sinulla mikä kone? mulla on passap enkä ole vielä tehnyt mitään sillä, mutta kovasti ois toki suunnitelmissa saada se firmallekin käyttöön... o:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on sellanen 70-luvun Toyota k 474, ja mukana on myös alataso. Onko se Passap sellainen, että siihen ei tarvitse painoja? Nyt vaan neulomaan ;)

      Poista
    2. jäin neulekonekurssilla (koneneulontakerho-ryhmä järjesti sellaisen äänekoskella! : ) siihen uskoon, että kaikki koneet neulovat paremmin painojen avulla. niinpä ostin passappiini 2 painoa lisää, sen yhden koneen mukanatulleen kavereiksi. :)

      Poista
  2. Höh, toivottavasti ei tule kahdesti kommenttini. Luulin lähettäneeni nimittäin jo, mutta nyt sitä ei näy :) piti siis sanomani, että aivan älyttömän ihanan värinen tuo viininpunainen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, en kyllä löydä toista kommenttia :O.. Mutta kyllä osui mun silmään kanssa toi viininpunainen, ja oli pakko ostaa :)

      Poista
  3. Mahti huiveja ja kauniit kämmekkäät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos! Hinku päästä taas neulekoneen ääreen! Huomenna sitten :)

      Poista
  4. Nämä on kaikki tosi kauniita! Neulekonetta tahtoisin joskus päästä testaamaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ja koneneulontaan voi jäädä koukkuun ;)

      Poista
  5. Hei! Upeita huiveja ja kiinnostavaa, ohutta merinolankaa. Voitko kertoa, mistä Tallinnassa ko. lankaa löytyy ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos kiitos :))! Tätä lankaa löytyy Karnaluksista http://shop.kl24.ee/villane_long_longad/0/readmore/71/&p=3885&k=/

      Poista